App ‘Check your Friends’ aanbevolen

woensdag 27 november 2013

Tros Radar heeft tijdens een TV uitzending de app ‘Check your Friends’ positief aanbevolen. Smart at Care heeft deze Health app voor Stichting Zaadbalkanker ontwikkeld.
Tegenwoordig bestaan voor veel medische problemen apps voor op je mobiele telefoon. Zoals je gewicht bijhouden, je bloed meten, maar ook controleren of je moedervlekken al dan niet kwaadaardig zijn. Er zijn zo’n 90.000 apps en er komen er maandelijks 300 bij. Tros Radar heeft gekeken naar de bruikbaarheid en betrouwbaarheid van deze apps.

De app ‘Check your Friends’ is ontwikkeld om zelfonderzoek te stimuleren en het taboe rondom zaadbalkanker te doorbreken. Met de app daag je je vrienden uit via Facebook om zichzelf te checken. Stichting Zaadbalkanker pleit al jaren voor zelfonderzoek, want ontdekking in een vroeg stadium is erg belangrijk. Je hebt 90% kans op genezing door er vroeg bij te zijn. Download zelf ook de gratis app en daag je vrienden uit!
 
deel dit bericht: - - - -comments powered by Disqus