Health gaat iedereen aan

woensdag 27 november 2013

In het magazine Communicatie van november 2013 staat een interview met Jan Driessen, scheidend Directeur Communicatie bij AEGON. Hij geeft aan dat communicatiemensen opnieuw moeten leren lopen.
Iedereen communiceert. Binnen en buiten de organisatie. Je reputatie als merk of organisatie is tegenwoordig makkelijker te beïnvloeden dan voor het tijdperk social media. Communicatie kan je niet meer stoppen. Het hele bedrijf moet communicatief vaardig zijn. Je moet zorgen dat het waar is wat je zegt. Dit vraagt commitment en natuurlijk kunde van de hele organisatie.

Health gaat iedereen aan. Daardoor krijg je eerder connectie met je klanten. Juist merken en organisaties die met Health te maken hebben, moeten er voor zorgen dat de verschillende stakeholders, zowel binnen als buiten de organisatie, weten wat de kernwaarden van de organisatie zijn. Dan blijft iedereen in goede en in minder goede tijden vanuit een vaste basis communiceren.
 
deel dit bericht: - - - -comments powered by Disqus